Vlada republike SrbijeВлада Републике Србије

Jezici

Продужен рок за пријављивање за учешће на конференцији “Нове технологије у образовању 2017” (рок: 13.11.2016.)

Објављено 06.10.2016.

nove_tehnologije_u_obrazovanju_2017Међународну конференцију и сајам „Нове технологије у образовању“ организујемо четврти пут заредом са циљем унапређења квалитета образовања у овом делу света кроз употребу информационо-комуникационих технологија (ИКТ). Догађај ће се одржати у Белекспоцентру и просторијама хотела „Holiday Inn“ у Београду, од 9. до 11. фебруара 2017. године.

Овим догађајем желимо да помогнемо развој наставног и ненаставног особља у предшколским установама, школама, универзитетима и другим организацијама који се баве образовањем како би подстакли кретивност и иновације, осавременили процес учења и на што бољи начин искористили могућности које нове технологије пружају.

С друге стране, желимо да помогнемо малим предузетницима и великим компанијама да представе своје технолошке производе и услуге које могу да промене образовање будућих генерација. Повезивањем образовања и ИКТ сектора помоћи ћемо младима да стекну дигиталне вештине које су им потребне и припремићемо их за дигитално радно окружење.

Сваке године посетиоци догађаја „Нове технологије у образовању“ су у могућности да чују и упознају стручњаке, иноваторе, ентузијасте и партнере из региона, али и целог света.

Учешће на конференцији је бесплатно, а предавања ће бити одржана на српском и енглеском језику. Програм конференције ће бити реализован у више сала током три дана. На овом догађају ће поред квалитетног конференцијског програма бити одржан и разноврстан сајамски програм са великим бројем излагача из региона и шире.

Укључите се као предавач!

Конференција и сајам „Нове технологије у образовању“ окупљају неке од најбољих предавача из области употребе ИКТ на различитим нивоима образовања што овај догађај из године у годину чини квалитетнијим.

До сада смо имали прилику да чујемо преко 200 говорника са Западног Балкана, из Велике Британије и других земаља који су кроз предавања, панел дискусије и примере из праксе поделили своја искуства у коришћењу образовних технологија.

Уколико сте запослени у образовању, ИТ или сектору људских ресурса, позивамо вас да своје идеје из области коришћења информационо-комуникационих технологија представите на конференцији „Нове технологије у образовању 2017” и поделите своје примере добре праксе у употреби ИКТ са колегама.

Због великог броја учесника који нису стигли да попуне пријаву, конкурс за предаваче је продужен до 13. новембра 2016. године.

Сви радови који буду послати након наведеног рока се неће узети у разматрање. Како бисте се пријавили за предавача молимо вас да попуните пријаву за предаваче.

Уколико нисте сигурни коју тему да изаберете, преузмите документ у ком се налазе предлози тема и смернице за предаваче.

Посетите догађај!

Конференцију и сајам „Нове технологије у образовању 2017” организујемо са циљем да помогнемо васпитачима, наставницима, професорима, HR менаџерима, ИТ консултантима, предузетницима и другом наставном и ненаставном особљу да кроз међусобно повезивање сазнају више о новим трендовима у образовању, иновацијама у технологији и учењу, чују светске стручњаке из ове области и открију који су то технолошки изазови са којима ће се суочити у будућности.

Посетиоци ће у оквиру конференцијског дела програма имати прилику да чују презентације о употреби ИКТ у:

  • предшколском образовању
  • основном  и средњем образовању
  • високом образовању
  • инклузивном образовању
  • лидерству у школама
  • развоју менаџмента људских ресурса.

О темама из ових области ће дискутовати говорници са Западног Балкана, из Велике Британије и других земаља, док ће учесници упоредо имати прилику да посете и сајамски програм где ће моћи да се упознају са најновијим достигнућима и савременим ИТ производима и услугама различитих компанија, издавачких кућа, школа и универзитета који могу да се користе у свакодневном раду.

Уколико желите да посетите овај догађај и сазнате више о употреби ИКТ у образовању, молимо вас да попуните овај пријавни формулар.

Прочитајте извештај и сазнајте како су протекле „Нове технологије у образовању 2016″.

Уколико планирате да доведете ђаке који нису пунолетни, молимо вас да попуните групну пријаву и одштампате документ о заштити деце који сваки ђак млађи од 18 година мора да преда приликом регистрације на самом догађају. Овај документ мора бити потписан од стране једног родитеља или законског старатеља, у противном нећемо бити у могућности да пропустимо малолетна лица.

Пријава је отворена до 20. јануара 2017. године.

Попуњавањем и слањем пријаве омогућен вам је улаз за конференцијски и сајамски програм, док ће вам за ваше присуство на догађају бити прослеђен сертификат о учешћу. Конференција је акредитована од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја и носиће укупно три бода, тј. један бод стручног усавршавања по дану.

“Нове технологије у образовању” организује British Council у сарадњи са Британском амбасадом у Београду, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Центром за промоцију науке, Привредном комором Србије, компанијом Skills и другим партнерима.

Више информација о конференцији потражите на адреси www.britishcouncil.rs/new-technologies

Коментари

 
0

 Подели

Оставите коментар

Унесите коментар


Име


e-mail


website


Повезане вести

Билтен о социјалном укључивању

Архив билтена о социјалном укључивању

Актуелности > <

Калкулатор социјалних давања

Блог > <

Актуелни документи > <

Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији
децембар, 2021 arrow right pdf [3 MB]
SILC у Републици Србији: Методолошки оквир и анализа изабраних показатеља сиромаштва и неједнакости
децембар, 2021 arrow right pdf [2 MB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај особа које живе са HIV
децембар, 2021 arrow right pdf [305 KB]
Е2Е: Утврђивање институционалног оквира за успостављање Националне стандардне класификације занимања у Србији
децембар, 2021 arrow right pdf [709 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај националних мањина
децембар, 2021 arrow right pdf [174 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај миграната и тражилаца азила
децембар, 2021 arrow right pdf [219 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај деце
децембар, 2021 arrow right pdf [439 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај младих
децембар, 2021 arrow right pdf [456 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај старије популације
децембар, 2021 arrow right pdf [307 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај ЛГБТИ особа
новембар, 2021 arrow right pdf [164 KB]