Vlada republike SrbijeВлада Републике Србије

Jezici

Центар Е8: Позив за учешће у Тренерском образовном програму за вршњачке едукаторе и едукаторке (рок: 15.8.2019)

Објављено 01.08.2019.

Centar E8 - logoЖелите ли да радите са групама младих у вашем граду и широм Србије? Верујете ли у борбу против насиља, родну равноправност, здраве стилове живота и активизам младих? Имате ли искуства у раду са младима и да ли сте спремни да усвајате нова знања и вештине? Желите ли да позитивно утичете на животе младих и оснажите их за друштвени активизам, као и за будућа запослења?

Уколико вас занимају теме превенције насиља, дискриминације и говора мржње, родне равноправности и преиспитивања стереотипа у друштву, запошљавања младих или информационе писмености, уколико желите да учествујете у креирању другачијег, здравијег и безбеднијег света у ком има места за све различитости, Центар Е8 вас позива да се пријавите за учешће у великом летњем свеобухватном Тренерском образовном програму за вршњачке едукаторе и едукаторке (ТОП тренинг).

Центар Е8 тражи младе, ентузијастичне и мотивисане особе које ће најпре проћи обуку, а потом имати могућност да постану део тима, да буду професионално ангажоване у спровођењу едукативних радионица и тренинга Центра Е8 и својим радом значајно допринесу активностима програма и оснаживању младих, уз константну сарадњу и подршку.

Овај тренинг је намењен свим младићима и девојкама који имају искуства у раду са младима (омладински радници/е, едукатори/ке, активисти/киње, студенти/киње итд.), искуства у вршњачкој едукацији, који су спремни да усвајају нова знања и вештине и да се прикључе тренерском тиму Центра Е8.

Током тренинга, учесници/е ће имати прилику да стекну вештине вођења/фацилитације радионица и тренинга, комуникацијске и вештине јавног наступа, да изуче методологије рада са младима, да унапреде знања из наведених тема, да уче о етичком кодексу понашања тренера/ица, као и да поделе своја знања и искуства и такође да уче и једни од других.

ТОП тренинг одржаће се у периоду од 20. до 25. августа, у занимљивој атмосфери Салаша Катаи у Малом Иђошу.

Трошкови пута, смештаја и хране су покривени од стране организатора. Учесницама и учесницима тренинга биће обезбеђен превоз од Београда до места одржавања тренинга.

Центар Е8 посебно охрабрује да се пријаве кандидати и кандидаткиње који:

  • имају између 18 и 30 година
  • поседују релевантно искуство (вођење едукативних радионица/тренинга, волонтеризам, активизам, рад са младима и за младе, посебно на исте или сродне теме)
  • поседују релевантно формално и/или неформално образовање
  • деле вредности организације и програма (ненасиље, равноправност, анти-дискриминација, здрави стилови живота, друштвено-ангажовани активизам)
  • воле различитости, флексибилни су, динамични, проактивистички настројени, жељни нових сазнања и нових познанстава
  • поседују високу мотивисаност и довољно расположивог времена за активности програма
  • знају и активно користе компјутер и интернет, друштвене мреже, основни Office пакет.

Ако сте заинтересовани/е да постанете део тима Центра Е8, попуните online пријаву и охрабрите другаре и другарице да то ураде.

Рок за пријављивање је 15. август.

Изабрани учесници биће контактирани путем мејла и телефона, а такође ће благовремено бити обавештени и о свим логистичким информацијама.

За више информација можете писати на jana@e8.org.rs или позвати 060 408 88 64.

Извор: e8.org.rs

Коментари

 
0

 Подели

Оставите коментар

Унесите коментар


Име


e-mail


website


Повезане вести

Билтен о социјалном укључивању

Архив билтена о социјалном укључивању

Актуелности > <


Блог > <

Earlier
Milkica Dimitrijević
Lečila sam se od osteosarkoma, oblika raka kostiju, tokom IV razreda srednje škole. Te godine sam u školi provela ukupno [...]
Пет, јун 26, 2020
Source: Inkluzija blog
Iva Eraković
Pandemija virusom COVID-19 uzdrmala je planetu na mnogo načina, među kojima je prvi zdravstveni aspekt. Dok se o dalekosežnim posledicama [...]
Уто, јун 23, 2020
Source: Inkluzija blog
SIPRU_BLog
Držim se za ogradu terase na jedanaestom spratu, oivičenu mojim paničnim strahom od visine. Pri samoj pomisli na skok padobranom [...]
Сре, јун 17, 2020
Source: Inkluzija blog
Radmila Urošević
Gordana Gordana sedi ispred mene i krši ruke. Te godine se razvela, ostala bez posla i doživela moždani udar. Mnogo je [...]
Пет, јун 12, 2020
Source: Inkluzija blog
Đorđe Vasiljević - 42. Beogradski Ignite "Uključi se br. 7"
Transkript govora Đorđa Vasiljevića na 42. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 7” (11. decembar 2019. godine, Impact Hub, Beograd) Pre dve [...]
Пон, јун 01, 2020
Source: Inkluzija blog

Актуелни документи > <

61. Билтен о социјалном укључивању и смањењу сиромаштва
јун, 2020 arrow right link arrow right pdf [398 KB]
Е2Е: Приручник за саветнике за запошљавање особа са инвалидитетом
април, 2020 arrow right pdf [1 MB]
Е2Е:Тестирање јавних политика – Иновативни приступи за запошљавање младих (приручник)
април, 2020 arrow right pdf [1 MB]
Доступност услуга и мера подршке за децу ромске националности на локалном нивоу
април, 2020 arrow right pdf [737 KB]
Е2Е: Евалуација Jавног конкурса „Подршка иновативним приступима за повећање запошљавања и запошљивости младих“, 2018–2019. година
март, 2020 arrow right pdf [1 MB]
Дизајн за све на туристичким дестинацијама
јануар, 2020 arrow right pdf [32 MB]