Vlada republike SrbijeВлада Републике Србије

Jezici

Позив за 02HERO обуку за дигитални маркетинг (рок: 7.11.2021)

Објављено 03.11.2021.

02hero - logo02HERO обука за дигитални маркетинг креирана је за 25 младих који желе да развијају своју каријеру у области дигиталног маркетинга и ИТ индустрији. Ова обука укључује три курса која се одвијају паралелно током 6 месеци, као и један јавни догађај након завршене обуке:

  • Курс дигиталних вештина – дигитални маркетинг
  • Курс преносивих вештина
  • Курс каријерног саветовања
  • Јавни догађај

Маркетинг индустрија континуирано истиче значај техничких и преносивих вештина приликом ангажовања нових запослених, због чега је програм ове обуке усмерен на стицање обе групе вештина које су потребне за запошљавање. Курс дигиталних вештина обезбеђује знања и техничке вештине које су потребне за запошљавање у маркетинг индустрији, док кроз курс преносивих вештина учесници/е развијају меке вештине као што су лидерство, управљање временом и конфликт менаџмент, како би се лакше адаптирали/е брзим променама у радном окружењу. Курс каријерног саветовања обезбеђује учесницима/ама додатну подршку, укључујући тренинге и индивидуалну подршку кроз менторство, како би сваки/а учесник/ца имао/ла прилику да развије свој каријерни пут. Након завршетка курса, на јавном догађају на ком ће присуствовати представници различитих компанија, учесници/е ће имати прилику да представе свој рад, и могућност да након тога добију праксу или посао.

Ко може да се пријави на ову обуку?

Уколико имате проблем у проналаску посла, можда сте већ размишљали о усмеравању каријере ка дигиталном маркетингу. Оно што 02hero обуку разликује од других сличних обука јесте то што покрива читав сет вештина потребан за запошљавање и потпуно је бесплатна. Предавачи и ментори раде у овој индустрији и поседују потребно искуство како би обезбедили практично и применљиво знање полазницима/ама курса. Ако имате између 17 и 30 година, знате да користите рачунар и телефон и добро познајете енглески језик, ви сте прави/а кандидат/киња за овај програм!

У процесу селекције приоритет ће бити дат младима који нису запослени и не похађају школу или факултет.

02hero обука је потпуно бесплатна, уз услов да сваки учесник/ца похађа минимум 80% комплетне обуке. Пре почетка обуке, сваки учесник/ца потписаће уговор о стипендирању, где ће сви услови бити детаљније објашњени.

Како да се пријавите за 02hero обуку?

Пријаве су отворене до 7. новембра у 23:59. Пријављивање се врши попуњавањем  пријавног формулара и израдом задатка на овом линку.

Уколико имате додатна питања у вези са обуком или вам је потребна помоћ да попуните пријавни формулар или да урадите задатак, обратите се Тамари Бањац путем броја телефона 063454662 или имејла tamara.banjac@czor.org.

Обука је део пројекта My Career From Zero to Hero (Моја каријера на путу до хероја) осмишљеног за незапослене младе људе који желе да стекну вештине потребне да се запослење у ИТ сектору. Програм финансира Европска унија, а његову имплементацију подржавају Влада Швајцарске у оквиру пројекта „Знањем од посла – Е2Е“, који испред Владе Републике Србије спроводи Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва (SIPRU)Град Нови Сад и Омладинска престоница Европе Нови Сад (ОПЕНС).

Центар за омладински рад је непрофитна, невладина организација из Новог Сада која се од свог оснивања (2001) залаже да млади буду препознати као активни чланови друштва у Србији.  Користећи се методологијом омладинског рада, ЦЗОР подстиче младе да преузму конструктивне улоге у развоју одрживих заједница, радећи на подизању капацитета омладинских радника и побољшању јавних политика које утичу на младе. Више информација доступно је на сајту www.czor.org као и на друштвеним мрежама Facebook и Инстаграм.

Више информација о позиву и садржају обуке потражите на czor.org.

Коментари

 
0

 Подели

Оставите коментар

Унесите коментар


Име


e-mail


website


Повезане вести

Билтен о социјалном укључивању

Архив билтена о социјалном укључивању

Актуелности > <

Калкулатор социјалних давања

Блог > <

Актуелни документи > <

Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији
децембар, 2021 arrow right pdf [3 MB]
SILC у Републици Србији: Методолошки оквир и анализа изабраних показатеља сиромаштва и неједнакости
децембар, 2021 arrow right pdf [2 MB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај особа које живе са HIV
децембар, 2021 arrow right pdf [305 KB]
Е2Е: Утврђивање институционалног оквира за успостављање Националне стандардне класификације занимања у Србији
децембар, 2021 arrow right pdf [709 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај националних мањина
децембар, 2021 arrow right pdf [174 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај миграната и тражилаца азила
децембар, 2021 arrow right pdf [219 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај деце
децембар, 2021 arrow right pdf [439 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај младих
децембар, 2021 arrow right pdf [456 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај старије популације
децембар, 2021 arrow right pdf [307 KB]
Положај осетљивих група у процесу приступања Републике Србије Европској унији – положај ЛГБТИ особа
новембар, 2021 arrow right pdf [164 KB]