Vlada republike SrbijeVlada Republike Srbije

Jezici

Centar E8: Poziv za učešće u Trenerskom obrazovnom programu za vršnjačke edukatore i edukatorke (rok: 15.8.2019)

Objavljeno 01.08.2019.

Centar E8 - logoŽelite li da radite sa grupama mladih u vašem gradu i širom Srbije? Verujete li u borbu protiv nasilja, rodnu ravnopravnost, zdrave stilove života i aktivizam mladih? Imate li iskustva u radu sa mladima i da li ste spremni da usvajate nova znanja i veštine? Želite li da pozitivno utičete na živote mladih i osnažite ih za društveni aktivizam, kao i za buduća zaposlenja?

Ukoliko vas zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u društvu, zapošljavanja mladih ili informacione pismenosti, ukoliko želite da učestvujete u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, Centar E8 vas poziva da se prijavite za učešće u velikom letnjem sveobuhvatnom Trenerskom obrazovnom programu za vršnjačke edukatore i edukatorke (TOP trening).

Centar E8 traži mlade, entuzijastične i motivisane osobe koje će najpre proći obuku, a potom imati mogućnost da postanu deo tima, da budu profesionalno angažovane u sprovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8 i svojim radom značajno doprinesu aktivnostima programa i osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.

Ovaj trening je namenjen svim mladićima i devojkama koji imaju iskustva u radu sa mladima (omladinski radnici/e, edukatori/ke, aktivisti/kinje, studenti/kinje itd.), iskustva u vršnjačkoj edukaciji, koji su spremni da usvajaju nova znanja i veštine i da se priključe trenerskom timu Centra E8.

Tokom treninga, učesnici/e će imati priliku da steknu veštine vođenja/facilitacije radionica i treninga, komunikacijske i veštine javnog nastupa, da izuče metodologije rada sa mladima, da unaprede znanja iz navedenih tema, da uče o etičkom kodeksu ponašanja trenera/ica, kao i da podele svoja znanja i iskustva i takođe da uče i jedni od drugih.

TOP trening održaće se u periodu od 20. do 25. avgusta, u zanimljivoj atmosferi Salaša Katai u Malom Iđošu.

Troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni od strane organizatora. Učesnicama i učesnicima treninga biće obezbeđen prevoz od Beograda do mesta održavanja treninga.

Centar E8 posebno ohrabruje da se prijave kandidati i kandidatkinje koji:

  • imaju između 18 i 30 godina
  • poseduju relevantno iskustvo (vođenje edukativnih radionica/treninga, volonterizam, aktivizam, rad sa mladima i za mlade, posebno na iste ili srodne teme)
  • poseduju relevantno formalno i/ili neformalno obrazovanje
  • dele vrednosti organizacije i programa (nenasilje, ravnopravnost, anti-diskriminacija, zdravi stilovi života, društveno-angažovani aktivizam)
  • vole različitosti, fleksibilni su, dinamični, proaktivistički nastrojeni, željni novih saznanja i novih poznanstava
  • poseduju visoku motivisanost i dovoljno raspoloživog vremena za aktivnosti programa
  • znaju i aktivno koriste kompjuter i internet, društvene mreže, osnovni Office paket.

Ako ste zainteresovani/e da postanete deo tima Centra E8, popunite online prijavu i ohrabrite drugare i drugarice da to urade.

Rok za prijavljivanje je 15. avgust.

Izabrani učesnici biće kontaktirani putem mejla i telefona, a takođe će blagovremeno biti obavešteni i o svim logističkim informacijama.

Za više informacija možete pisati na jana@e8.org.rs ili pozvati 060 408 88 64.

Izvor: e8.org.rs

Komentari

 
0

 Podeli

Napiši komentar

Unesite komentar


Ime


e-mail


website


Povezane vesti

Bilten o socijalnom uključivanju

Arhiv biltena o socijalnom uključivanju

Aktuelnosti > <


Blog > <

Earlier
42. Beogradski Ignite "Uključi se br. 7"
Transkript govora Stefana Lazarevića na 42. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 7” (11. decembar 2019. godine, Impact Hub, Beograd) Ja sam [...]
sri, maj 27, 2020
Source: Inkluzija blog
Monika Ajvazović - 42. Beogradski Ignite "Uključi se br. 7"
Transkript govora Monike Ajvazović na 42. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 7” (11. decembar 2019. godine, Impact Hub, Beograd) Još od [...]
pon, maj 25, 2020
Source: Inkluzija blog
42. Beogradski Ignite "Uključi se br. 7"
Transkript govora Olge Dević i Andree Rajčić na 42. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 7” (11. decembar 2019. godine, Impact [...]
pet, maj 22, 2020
Source: Inkluzija blog
Snježana Jolić - 42. Beogradski Ignite "Uključi se br. 7"
Transkript govora Snježane Jolić na 42. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 7” (11. decembar 2019. godine, Impact Hub, Beograd) Imam Youtube [...]
sri, maj 20, 2020
Source: Inkluzija blog
42. Beogradski Ignite "Uključi se br. 7"
Transkript govora Jelene Gajić na 42. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 7” (11. decembar 2019. godine, Impact Hub, Beograd) Ja sam [...]
pon, maj 18, 2020
Source: Inkluzija blog

Aktuelni dokumenti > <

E2E: Priručnik za savetnike za zapošljavanje osoba sa invaliditetom
April, 2020 arrow right pdf [1 MB]
E2E:Testiranje javnih politika – Inovativni pristupi za zapošljavanje mladih (priručnik)
April, 2020 arrow right pdf [1 MB]
Dostupnost usluga i mera podrške za decu romske nacionalnosti na lokalnom nivou
April, 2020 arrow right pdf [737 KB]
E2E: Evaluacija Javnog konkursa „Podrška inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih“, 2018–2019. godina
Mart, 2020 arrow right pdf [1 MB]
Dizajn za sve na turističkim destinacijama
Januar, 2020 arrow right pdf [32 MB]
Nacionalni akcioni plan zapošljavanja za 2020. godinu
Januar, 2020 arrow right pdf [619 KB]