Vlada republike SrbijeVlada Republike Srbije

Jezici

Konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu (rok: 1.4.2019)

Objavljeno 07.03.2019.

Konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu - promo grafikaForum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija pozivaju omladinske organizacije da se prijave na Konkurs za podršku najboljem omladinskom projektu usmerenom na poboljšanje položaja mladih na tržištu rada.

Konkurs je namenjen studentskim organizacijama, omladinskim udruženjima i neformalnim grupama mladih na teritoriji cele Srbije koji žele da pomognu svojim vršnjacima i vršnjakinjama da unaprede položaj na tržištu rada.

Tema konkursa je unapređenje položaja mladih na tržištu rada kroz aktivnosti koje podstiču sticanje novih znanja, veština, kontakata, iskustva, kao i kroz sve druge aktivnosti koje na inovativan i kvalitetan način mogu da doprinesu unapređenju položaja mladih na tržištu rada.

Konkurs je usmeren na lokalne inicijative i probleme sa kojima se mladi susreću u svom neposrednom okruženju. Prilikom razmatranja predloga posebno će se vrednovati uticaj koji projekat ima na ciljnu grupu mladih i kvalitet predloženih aktivnosti. Dodatno, vrednovaće se inovativnost predloženih aktivnosti i njihova atraktivnost za uključivanje mladih kao korisnika/ca projekta.

Svi predlozi biće ocenjeni od strane žirija koji čine predstavnici/e kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje. Predlozi koji budu ušli u uži izbor dobiće priliku da se predstave žiriju polovinom maja 2019. godine, nakon čega će biti proglašen projekat koji je odabran za podršku. Dodeljena sredstva od 100.000 dinara namenjena su realizaciji projekta.

Predviđeni period za realizaciju aktivnosti je maj–novembar. Sve aktivnosti projekta moraju biti realizovane do kraja novembra 2019. godine.

Predlozi se dostavljaju elektronskim putem do 1. aprila na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs, sa naznakom – Prijava na konkurs_Bolji biznis za bolje društvo.

Forum za odgovorno poslovanje promovisaće aktivnosti pobedničkog projekta i redovno objavljivati informacije na sajtu odgovornoposlovanje.rs i društvenim mrežama.

Za sve zainteresovane, Forum za odgovorno poslovanje i Coca-Cola HBC Srbija održaće info dan u četvrtak, 14. marta, u prostorijama Kancelarije za mlade – Gnezdo, u 12h (Masarikova 5, šesti sprat Beograđanke), kada se možete detaljnije informisati o konkursu i postaviti sva pitanja. Ukoliko želite da prisustvujete info danu, pošaljite svoje ime i prezime na adresu kancelarija@odgovornoposlovanje.rs najkasnije do 13.3. sa naznakom Prijava za Info dan.

Više informacija o konkursu potražite na odgovornoposlovanje.rs

Komentari

 
0

 Podeli

Napiši komentar

Unesite komentar


Ime


e-mail


website


Povezane vesti

Aktuelnosti

Blog

Earlier
Pristupačnost
„Ovo je zemlja za svu našu decu.” Tako kažu stihovi grupe EKV. Po svoj logici i ovaj grad bi trebao [...]
sri, feb 13, 2019
Source: Inkluzija blog
Igor Mitrović
Transkript govora Igora Mitrovića na 41. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 6” (7. novembar 2018. godine, Impact Hub, Beograd) Ja vam [...]
sri, feb 13, 2019
Source: Inkluzija blog
Jovan Jovanović
Transkript govora Jovana Jovanovića na 41. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 6” (7. novembar 2018. godine, Impact Hub, Beograd) Praktična akademija [...]
uto, feb 12, 2019
Source: Inkluzija blog
Karolina Stamenković
Transkript govora Karoline Stamenković na 41. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 6” (7. novembar 2018. godine, Impact Hub, Beograd) Dolazim iz [...]
pon, jan 21, 2019
Source: Inkluzija blog
Nenad Mirković
Transkript govora Nenada Mirkovića na 41. Beogradskom Ignite-u „Uključi se br. 6” (7. novembar 2018. godine, Impact Hub, Beograd) Moje ime [...]
pon, jan 14, 2019
Source: Inkluzija blog

Aktuelna dokumenta

Rodna analiza nastavnih programa i udžbenika za srpski jezik od prvog do četvrtog razreda osnovne škole
Mart, 2019 arrow right pdf [2 MB]
Treći nacionalni izveštaj o socijalnom uključivanju i smanjenju siromaštva u Republici Srbiji za period 2014-2017. godine
Februar, 2019 arrow right pdf [5 MB]
Nacionalni akcioni plan zapošljavanja za 2019. godinu
Februar, 2019 arrow right pdf [762 KB]
Indeks rodne ravnopravnosti u Republici Srbiji
Decembar, 2018 arrow right pdf [8 MB]
Nagrada za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti 2017/2018 – brošura
Novembar, 2018 arrow right pdf [2 MB]
Ocena apsolutnog siromaštva u Srbiji u 2017. godini
Oktobar, 2018 arrow right pdf [416 KB]
Periodična evaluacija Programa lokalnih inicijativa za zapošljavanje mladih
Oktobar, 2018 arrow right pdf [1 MB]
Analiza nezadovoljenih potreba za zdravstvenom zaštitom stanovnika Republike Srbije
Decembar, 2017 arrow right pdf [2 MB]
Praćenje socijalne uključenosti u Republici Srbiji – Treće dopunjeno izdanje (zbirna publikacija)
Oktobar, 2017 arrow right pdf [2 MB] arrow right docx [2 MB]
Siromaštvo u Republici Srbiji 2006-2016. godine – revidirani i novi podaci
Septembar, 2017 arrow right pdf [919 KB]