Vlada republike SrbijeVlada Republike Srbije

Jezici

Poziv za učešće na sedmom Forumu socijalnih inovacija (rok: 25.9.2020)

Objavljeno 23.09.2020.

Forum socijalnih inovacija 2020Smart kolektiv sa zadovoljstvom poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na sedmom Forumu socijalnih inovacija. SIF2020 će biti održan onlajn, od 28. septembra do 2. oktobra.

SIF2020 se organizuje sa ciljem da omogući razgovor, inspiraciju i obogati znanje svih učesnika, a biće fokusiran na osnaživanje socijalne ekonomije i socijalnih preduzetnika naročito u vremenima krize kao što je COVID-19. Priključite se Forumu socijalnih inovacija 2020 i povežite se sa organizacijama sličnim vašoj! Iskoristite priliku da upoznate uspešne socijalne inovatore, podelite svoja iskustva i učestvujete u razvoju podsticajnijeg okruženja za razvoj socijalne ekonomije.

Registujte se za SIF2020 i postanite deo zajednice od preko 800 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora iz 16 zemalja, koji su učestvovali na SIF-u tokom prethodnih 6 godina:

  • Razgovarajte sa ključnim akterima iz regiona o tome kako da izgradimo partnerstva koja podstiču socijalne inovacije i zelenu ekonomiju? Koje vidove podrške predviđa novi plan za socijalnu ekonomiju Evropske komisije i COVID-19 globalni savez za podršku socijalnim preduzećima? Kakva iskustva i lekcije imaju programi podrške za mlade socijalne preduzetnike u Severnoj Africi, na Bliskom istoku i u regionu Zapadnog Balkana?
  • Inspirišite se kroz priče i prezentacije uspešnih socijalnih mladih i zelenih preduzetnika. Upoznajte pionire impakt investiranja u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi i njihova iskustva u pokretanju impakt fondova. Naučite više o problemu upravljanja viškovima hrane i doniranju hrane u Srbiji i Evropi.
  • Prijavite se za radionice za socijalna preduzeća i saznajte kako upravljati finansijama u doba krize i kako da integrišete socijalnu misiju u vašu komunikaciju? Prijavite za neku od radionica za mlade, koje će odgovoriti na pitanja šta je socijalno preduzetništvo, šta su socijalne inovacije i kako pokrenuti zeleni biznis.

Registracija za učešće na SIF2020 je otvorena do 25. septembra, a vrši se popunjavanjem Prijavnog formulara kome možete pristupiti ovde.

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je broj učesnika na radionicama ograničen. Obezbedite mesto na vreme!

Forum socijalnih inovacija organizuje Smart kolektiv u partnerstvu sa Forumom za odgovorno poslovanje. SIF2020 se održava kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo, koju prevodi Fondacija „Ana i Vlade Divac”. Koaliciju čine Trag Fondacija, Fondacija Katalist, Smart Kolektiv, Srpski Filantropski Forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.

Program konferencije i više informacija o govornicima i radionicama potražite na smartkolektiv.org

Komentari

 
0

 Podeli

Napiši komentar

Unesite komentar


Ime


e-mail


website


Povezane vesti

Bilten o socijalnom uključivanju

Arhiv biltena o socijalnom uključivanju

Aktuelnosti > <

Kalkulator socijalnih davanja

Blog > <

Earlier
Iva Eraković
Ako ste ikada uganuli skočni zglob, polomili nogu ili ruku ili samo širili zenice – osetili ste koliko svet može [...]
pet, okt 09, 2020
Source: Inkluzija blog
Milkica Dimitrijević
Kako je dečiji rak postao izlečiva hronična bolest, tako je sve više počelo da se razmišlja o kvalitetu života dece [...]
pet, okt 02, 2020
Source: Inkluzija blog
SIPRU_BLog
Čitanje naslova – Starenje bez cenzure ili Starenje bez autocenzure, stvar je ličnog izbora. Provokacija i dilema na samom početku [...]
čet, okt 01, 2020
Source: Inkluzija blog
Radmila Urošević
Sedimo u Ivanovoj ušuškanoj sobici nesuđenog psihologa, prepunoj knjiga, suvenira sa dalekih putovanja i gitarom, svedokom jedne mladosti. Treći sprat [...]
pon, sep 28, 2020
Source: Inkluzija blog
Blog o socijalnom uključivanju
Koliko ima studenata sa hendikepom koji su uključeni u proces visokog obrazovanja? Zašto ih je malo i koliko njih uopšte [...]
uto, sep 22, 2020
Source: Inkluzija blog

Aktuelni dokumenti > <

Vodič kroz tranziciju za trans osobe u Srbiji
Oktobar, 2020 arrow right pdf [2 MB]
Lista digitalnih alata za rad sa decom i učenicima kojima je tokom učenja na daljinu potrebna dodatna podrška
August, 2020 arrow right pdf [485 KB] arrow right docx [38 KB]
Pregled podataka gradova i opština o merama za socijalno uključivanje Roma i Romkinja u 2019. godini
Jul, 2020 arrow right pdf [200 KB]
Nagrada za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti 2019 – brošura
Jul, 2020 arrow right pdf [13 MB]
Analiza dohotka najsiromašnijih decila stanovništva Srbije: Fokus na poljoprivredu
Jul, 2020 arrow right pdf [2 MB]