Pokloni dobro, da bude boljeSmart Kolektiv je uoči novogodišnjih praznika pokrenuo kampanju „Pokloni dobro, da bude bolje” sa ciljem da dodatno ukaže na važnost podrške i promocije socijalnih preduzeća.

Prethodna godina donela je brojne izazove u poslovanju mnogih preduzeća i podsetila je koliko je važno da budemo ujedinjeni i solidarni. Smart Kolektiv je kampanju pokrenuo sa željom da dodatno podstakne javnost da poklanja i kupuje lokalne proizvode i proizvode socijalnih preduzeća.

Kada kupujete od socijalnog preduzeća, podržavate biznis koji vraća zajednici, koji ostvareni profit koristi za suočavanje sa nekim od najvažnijih društvenih pitanja, od beskućništva i nezaposlenosti do socijalnih usluga i klimatskih promena.

Na sajtu www.smartkolektiv.org/pokloni-dobro-da-bude-bolje možete pronaći selekciju socijalnih preduzeća koja je Smart Kolektiv podržavao prethodnih godina kroz svoje programe.

Tokom narednog perioda, ova preduzeća i kampanje će biti promovisani i putem Instagram stranice www.instagram.com/smartkolektiv.

Pridružite se #poklonidobro kampanji i podržite kupovinu proizvoda od socijalnih preduzeća tokom čitave godine – obradujte svoje najbliže ovim proizvodima ili podelite informaciju sa partnerima i prijateljima.

Više informacija na smartkolektiv.org